Notícies

22 Novembre 2016

AVETID CELEBRA EL SEU LLIURAMENT DE PREMIS ANUAL

L'Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià (AVETID) celebrarà pròximament el seu anual lliurament de premis, amb els què vol reconèixer la labor que professionals i entitats exerceixen a favor de les arts escèniques. Un acte que pretén transmetre un missatge optimista i d'esperança, destacant, premiant i reconeixent l'esforç d'aquells que treballen per a mantenir l'escena valenciana amb dignitat, amb il·lusió i en definitiva, viva. 

 AVETID vol fer ressò de la importància de les arts escèniques com a eina de comunicació i de motor de canvi per a una societat millor, tot premiant tant actituds com a grans trajectòries professionals. Algunes d'elles vinculades directament al món de l'escena i unes altres que d'una manera indirecta influeixen igualment en el sector, en la cultura, en el públic i en la població en general. És per açò, que els guardons en aquesta ocasió van dirigits a premiar labors socials com Payasospital , que porta el riure a xiquets i xiquetes hospitalitzats o AISGE per la labor d'assistència a intèrprets que realitza; també a entitats i empreses per la promoció en festivals com la Mostra de Pallasos de Xirivella o revistes com Artez; al grup de teatre Assaig de la universitat de València, pel seu treball de recerca i formació en els seus 25 anys d’història; així com a associacions del món de la cultura popular valenciana, com la Falla Na Jordana que manté una forta vinculació amb el sector escènic i la cultura en general. 

No podem oblidar el nostre reconeixement als grans professionals del sector escènic valencià, que han dedicat tota la seua vida a les arts escèniques. Ens referim a Francesc Sanguino un dels dramaturgs referents de la creació valenciana y actual director del Teatre Principal d’Alacant i a les veteranes companyies Ananda Dansa i La Dependent, que rebran l’AVETID d'Or. Referents professionals de la dansa i del teatre valencians que posen en valor el gran potencial escènic de la nostra comunitat.

Finalment, recuperem el Premi Estimat, un guardó que l'associació lliurava a aquella persona o institució que més destacava per la seua estima desinteressada cap al món del teatre i el circ valencià. Manuel Cuadrado serà la persona que en aquesta ocasió reba l'estima d' AVETID, pel suport i col·laboració desinteressada que ofereix i exerceix cap al nostre col·lectiu.

L'acte estarà dirigit per Julio Martí, presentat per Alfred Picó, Juanfran Sáez i Carmen Juan, comptarà amb la col·laboració de xicotetes accions teatralitzades de les companyies PTV-Clown, Carles Castillo entre altres , a més de l'actuació musical de Pepa Blasco.

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!