Notícies

02 Desembre 2016

AVETID LLIURA ELS SEUS PREMIS ESPERANT, DESITJANT I NECESSITANT UNA ACTUACIÓ IMMEDIATA EN LA POLÍTICA CULTURAL

Els premiats d'aquesta edició  van ser:  Payasospital, AISGE , Mostra de Pallasos i Pallasses de Xirivella, Artez, Grup de Teatre Assaig de la Universitat de València, Falla Na Jordana, Ananda Dansa, La Dependent, Francesc Sanguino, Manuel Cuadrado i Antonio Valero. Tots ells són la mostra del gran potencial de professionals i entitats que posseeix la nostra comunitat, que amb la seva actitud, esforç i perseverança posen en valor a les arts escèniques valencianes.D'altra banda, AVETID no va voler deixar d'evidenciar el gran treball que queda per fer, segons van manifestar els presentadors de l'acte "Esperem, desitgem i necessitem ja una actuació immediata en el sector, amb una clara i definida política teatral i cultural, per fer possible la reanimació urgent de la cultura que necessita la nostra societat. I ho necessitem per fer possible que companyies professionals valencianes puguin seguir complint anys". 


L'escena valenciana desgraciadament segueix immersa en la seva precarietat laboral. Actors, ballarins, tècnics, escenògrafs.... empreses i companyies de teatre, dansa i circ, continuen patint una situació molt inestable i és deure tots, administracions públiques i sector privat, conjuminar esforços i ampliar el diàleg iniciat entre tots els agents implicats per revertir aquesta situació. Ja va quedar enrere el període de bones intencions, és moment d'accions reals, eficaces i urgents.


L'acte va ser dirigit per Julio Martí, presentat per Alfred Picó, Juanfran Sáez i Carme Juan, va comptar amb la col·laboració de petites accions teatralizadas de les companyies PTV- Clowns, Carles Castillo i EMTA (Escola Municipal de Teatre d'Aldaia), a més de l'actuació musical de Pepa Blasco.

Aquests guardons han comptat amb la col·laboració del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i Àudio-Net.

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!