Notícies

17 Febrer 2017

Tercera Setmana arranca la seua segona edició obrint el termini de convocatòria per a presentar propostes.

La segona edició que tindrà lloc entre el 8 i 18 de juny de 2017, obri dues convocatòries per a la presentació de propostes escèniques:

  • Convocatòria de propostes escèniques per a exhibició en la pròxima edició.
  • Convocatòria a creadors per a una proposta en espais no teatrals. 


València 16 de febrer de 2017. Tercera Setmana- Festival Internacional d'Arts Escèniques València, celebra la seua segona edició del 8 al 18 de juny. Aquesta nova proposta va un pas més enllà reforçant la territorialitat, portant part de la programació a les ciutats de Castelló i Alacant. Així mateix es potenciaran les arts de carrer donant una major visibilitat al festival i acostant el talent de les arts escèniques a la societat, connectant amb el públic a través del teatre, la dansa, el circ i altres disciplines.

Convocatòria de propostes escèniques per a la programació de Tercera Setmana 2017.

El festival obri el termini de recepció de propostes escèniques per a la seua exhibició en la pròxima edició. Podran concórrer a la convocatòria qualsevol creador o companyia professional, tant de la Comunitat Valenciana com de l'àmbit estatal amb propostes que si no són estrena, almenys no han estat exhibides amb anterioritat a la ciutat de València. Els interessats disposen fins al 19 de març per a presentar les seues propostes.

Convocatòria per a un projecte en espais no teatrals

Seguint la iniciativa de l'edició anterior, el festival obri una convocatòria per a un projecte en espais no teatrals dirigida a creadors, artistes i col·lectius que exposen nous llenguatges escènics i propostes innovadores a la Comunitat Valenciana, per a la presentació de projectes en espais no convencionals. La proposta seleccionada, que no ha d'haver estat estrenada amb anterioritat, es presentarà dins del marc de la segona edició del festival. 

Els espais hauran de ser preferentment a l'aire lliure, i es prioritzaran espais de reunió i trobada de la ciutadania, com àgores, mercats, parcs i transport públic. En aquest cas el termini per a la presentació de propostes finalitza el 2 d'abril.  Els interessats en ambdues convocatòries, poden consultar la convocatòria completa en http://www.tercerasetmana.com i enviar les seues propostes a convocatorias@tercerasetmana.com 

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!