Notícies

05 Octubre 2017

AVETID CELEBRA LA SEUA ASSEMBLEA ANUAL AMB LA INCORPORACIÓ DE 4 NOUS SOCIS

  • AVETID dóna la benvinguda a 4 nous socis. L'Assemblea General aprova els comptes generals i l'entrada d' Eventime, Agora Gestió Cultural, Escenoart Cultura i La Fam.

  • L'assemblea ha donat llum verda a la signatura del conveni col·lectiu entre actors i empreses teatrals, amb la finalitat de poder regularitzar la situació laboral del sector i contribuir a la seua estabilitat.


Després de la celebració de l'assemblea general que va tenir lloc ahir dilluns 2 d'octubre en la seu de la SGAE de València, AVETID l'any de celebració del seu 25 aniversari, aborda amb més força el futur obrint les seues portes a 4 nous socis. Eventime, Agora Gestió Cultural, Escenoart Cultura i La Fam, són les noves companyies que han passat a formar part del col·lectiu ampliant la família a 34 socis, entre companyies d'arts escèniques i sales de teatre.

 Fa ja 25 anys (des de 1992) que l'associació es va constituir amb l'objectiu de crear un òrgan de cohesió entre les companyies professionals del País Valencià en defensa del sector escènic. Són moltes les iniciatives i accions que s'han liderat durant tots aquests anys, algunes s'han quedat pel camí i unes altres s'han mantingut ferms aconseguint el seu propòsit. Ara des de la maduresa adquirida amb el pas del temps, AVETID analitza la conjuntura actual i marca les seues línies d'actuació futures. Entre elles, cal destacar el camí emprès cap a la consolidació del sector per a traure a les arts escèniques valencianes de la precarietat. És per açò, que l'assemblea ha donat llum verda a la signatura del conveni col·lectiu entre actors i empreses teatrals, amb la finalitat de poder regularitzar la complexa situació laboral del sector. 

Altres projectes que s'han abordat durant la reunió amb la intenció de donar major visibilitat al sector, són: la tercera edició del festival Tercera Setmana, els Premis AVETID 2017 i la celebració del 25 aniversari de l'associació, amb un acte que tindrà lloc aquest novembre en la localitat de Gandia, concretament en el Teatre Raval, espai associat.Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!