Notícies

27 Juny 2017

El Festival Tercera Setmana aconsegueix un 69% d’ocupació i un total de 21.000 espectadors en les tres ciutats

El Festival Internacional d’Arts Escèniques Tercera Setmana, celebrat del 8 al 18 de juny, a València, Alacant i Castelló, ha tancat la segona edició amb un balanç positiu. El percentatge total d’ocupació de les sales on s’ha celebrat el certamen ha sigut d’un 69 %. El nombre d'espectadors en les tres ciutats ha ascendit a un total de 21.000 persones, repartides entre 6.000 als teatres i 15.000 als espectacles duts a terme en espais urbans, una quantitat que indica l’interés manifestat per la ciutadania en les diverses propostes d’arts escèniques de carrer oferides en la programació del festival.

17 Febrer 2017

Tercera Setmana arranca la seua segona edició obrint el termini de convocatòria per a presentar propostes.

La segona edició que tindrà lloc entre el 8 i 18 de juny de 2017, obri dues convocatòries per a la presentació de propostes escèniques:

  • Convocatòria de propostes escèniques per a exhibició en la pròxima edició.
  • Convocatòria a creadors per a una proposta en espais no teatrals. 
19 Gener 2017

AVETID PRESENTA EL FESTIVAL TERCERA SETMANA EN FITUR

AVETID presenta en FITUR la segona edició del festival Internacional Tercera Setmana que se celebrarà del 8 al 18 de juny

02 Desembre 2016

AVETID LLIURA ELS SEUS PREMIS ESPERANT, DESITJANT I NECESSITANT UNA ACTUACIÓ IMMEDIATA EN LA POLÍTICA CULTURAL

Els premiats d'aquesta edició  van ser:  Payasospital, AISGE , Mostra de Pallasos i Pallasses de Xirivella, Artez, Grup de Teatre Assaig de la Universitat de València, Falla Na Jordana, Ananda Dansa, La Dependent, Francesc Sanguino, Manuel Cuadrado i Antonio Valero. Tots ells són la mostra del gran potencial de professionals i entitats que posseeix la nostra comunitat, que amb la seva actitud, esforç i perseverança posen en valor a les arts escèniques valencianes.

22 Novembre 2016

AVETID CELEBRA EL SEU LLIURAMENT DE PREMIS ANUAL

L'Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià (AVETID) celebrarà pròximament el seu anual lliurament de premis, amb els què vol reconèixer la labor que professionals i entitats exerceixen a favor de les arts escèniques. Un acte que pretén transmetre un missatge optimista i d'esperança, destacant, premiant i reconeixent l'esforç d'aquells que treballen per a mantenir l'escena valenciana amb dignitat, amb il·lusió i en definitiva, viva. 

 

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!