Max 90

Store

Notícies

26 Maig 2016

Desvetlada la programació de la primera edició del Festival Tercera Setmana

El nuevo Festival presentado esta mañana es una iniciativa de l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià.

 

06 Abril 2016

Impuls a la associació amb la incorporació de nous socis i objectius.

AVETID dóna la benvinguda a 8 nous socis. L'Assemblea General aprova l'entrada de La Dependent, Arden Producciones, Ananda Dansa, Teatre Micalet, Off Teatre, Ornitorincs, Bambalina- Teatre Practicable i Teatre del Raval. El col·lectiu afronta el futur amb energies renovades però amb la seua constant lluita per la professionalització del sector i expectant a una major concreció en les polítiques culturals. Nous projectes, entre ells "TERCERA SETMANA, festival Arts Escèniques València" que donaran una major projecció i visibilitat de l'escena valenciana.

30 Març 2016

Juny porta a València un nou festival internacional d'artsescèniques

Tercera Setmana ocuparà més d'una desena d'espais públics i privats entre l'11 i el 19 de juny. El festival es mira en referents internacionals de les arts en viu com Avinyó i Edimburg. El seu director artístic, Salva Bolta, ha dirigit Escena Contemporánea i coordinat el Centro Dramático Nacional. Oberta la convocatòria a creadors per a una proposta de sitespecific.

25 Novembre 2015

Lliurats els Premis AVETID 2015

Una nodrida representació de l'escena valenciana en el seu lliurament de premis anual. Es van donar cita directors, autors, tècnics, actors i actrius, gestors, programadors, distribuïdors, representants d'altres sectors .....i nombrosos representants institucionals

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!