Max 90

Store

Presentació

Què és AVETID

AVETID és una Associació sense ànim de lucre de caràcter professional, constituïda per empreses d’arts escèniques del PV. Va nàixer al 1992 com un òrgan de coordinació, representació, gestió, foment i defensa dels interessos generals dels seus membres. Entre els seus associats, hi ha sales d'exhibició i fonamentalment empreses productores de Teatre i Circ, algunes d'elles amb molts anys d'experiència sobre les seues esquenes i altres menys veteranes. Unes dedicades al teatre d'actors, els titelles, teatre de sala, circ, teatre de carrer, per a xiquets i xiquetes, i d'adults. Aquesta diversitat és el major valor que té el nostre col·lectiu, on totes les veus tenen cabuda i s'uneixen amb un únic fi, lluitar pels interessos del nostre sector.

Al llarg dels anys AVETID s'ha convertit en un element de cohesió indispensable per al sector privat de les arts escèniques a la Comunitat Valenciana. Al si de l'associació es reuneixen la major part d'empreses valencianes, que formen un cos que ha anat guanyant protagonisme social i institucional, sent una de les associacions més actives de l'estat espanyol, presentant nombroses propostes encaminades a afavorir el creixement del teatre i el circ valencians. És precisament dins l'àmbit institucional on AVETID ha tingut un paper més actiu, formant part de les taules de negociació de les administracions estatals, autonòmiques, provincials i locals.

A l'actualitat, AVETID continua el seu camí convençuda que només associant-nos podrem aprendre, debatre, exigir i impulsar propostes estimulants per a les companyies professionals de teatre d'aquesta comunitat. Necessitem reflexionar de manera conjunta, i aportar solucions comunes i útils als múltiples problemes que, de forma general, afecten les nostres empreses.

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!