Max 90

Store

Socis

Saga Producciones

C/ Gregorio Gea, 15
46009 Valencia (Valencia)
Telf. 963 273 602 - 610 47 40 65

SAGA PRODUCCIONS naix l'any 1998 amb el muntatge del clàssic ‘El enfermo imaginario’ i un any més tard estrena ‘Violines y Trompetas’, de Santiago Moncada. L'any 2001, recrea les rondalles de Esopo amb ‘La Zorra y las Uvas’ i arranca el muntatge infantil del famós conte ‘La Bella y la Bestia’ que va recórrer tots els racons de la Comunitat Valenciana durant diversos anys en gira. A l'abril de 2003 s'estrena l'obra ‘Cásting y Castigo’. També es torna als clàssics amb ‘El sí de las niñas’ de Leandro Fernández de Moratín i s'engeguen dues propostes infantils: ‘El gato con botas’ i ‘Trampolín’, Premi Nacional de Teatre.

A la fi de 2005 s'estrena ‘Black Comedy’ (Comèdia negra) original de Peter Shaffer, a més de seguir apostant pels espectacles infantils, en aquesta ocasió, amb ‘Cusi, el gusano vanidoso’. En 2008 s'estrena ‘El dúo de la Africana’ i dues obres per a públic infantil: ‘Las aventuras del Barón Munchaussen’ i l'òpera infantil ‘Los amores de Bastián y Bastiana’ (Mozart). L'any 2009 continuen aquestes representacions infantils i s'afig una més: ‘La mágica mágia del Mago Merlín’. A més, s'estrenen les sarsueles ‘La del manojo de rosas’, ‘Chapí y Serrano. 100 Años de Música’ i la comèdia ‘La muerte y la doncella’, amb Emilio Gutiérrez Caba y Luisa Martín. Durant 2010 es reposa la sarsuela ‘La Corte de Faraón’ i s'estrena ‘Tatuaje. Homenatge a Doña Concha Piquer’, que posteriorment va recórrer els escenaris de tota Espanya.

L'any 2011 es va estrenar ‘El Zoo de Cristal’ de Tennesse Williams. En 2012 se sumen al repertori  líric ‘La Rosa del Azafrán'; ‘Passión por la Zarzuela’ i la comèdia ‘Educando a Rita’, de William Russell, protagonitzada per María Almudéver i Antonio Valero, que posteriorment va ser substituït per Jorge Roelas. Finalment, en 2013, s'estrena l'espectacle ‘Embrujo’, una fusió entre el millor de la sarsuela i el ballet espanyol. En 2014 cal destacar les estrenes de les produccions infantils ‘Alicia', ‘Hansel y Gretel', ‘La Sirenita’ i ‘Peter Pan’ i en el 2015 el de ’El Mago de Oz’. Finalment, durant el 2016 s'estrena ‘Bodas de sangre’, ‘La Jaula de grillos’, ‘La Canción del Olvido’ i les obres infantils ‘El libro de la selva’ i ‘El Jorobado de Notre Dame’.

En cartell

Historia original de Rudyard Kipling. Adaptación y dirección de Jose Saiz

EL libro de la Selva

Jose Saiz y Salvador Ferriol

Hércules, el musical de los Dioses

de Pedro Muñoz Seca. Adaptación y dirección: Jose Saiz

La venganza de Don Mendo

Jose Saiz

Maravilloso fue volver. Un viaje de la revista al musical. Homenaje a Lina Morgan

Nostres sales

València

Teatro Flumen

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!