Socis

Saga Producciones

C/ Gregorio Gea, 15
46009 Valencia (Valencia)
Telf. 963 273 602 - 610 47 40 65

Saga Produccions S.L. és una empresa valenciana que naix en 1998 de la mà de Miguel Monrabal i José Sáiz. Des de llavors no han cessat de realitzar produccions teatrals en diferents punts de la geografia espanyola. A fi d’arribar als més menuts i donar-los a conéixer l’art del teatre, Saga Produccions, obri una línia de treball dedicada al sector infantil i juvenil amb obres com como La Bella y la Bestia, El gato con botas, Trampolín, Cusi el cuc vanitós o Caperucita Roja. L´última de les estrenes ha sigut La mágica magia del Mago Merlín que encara está al repertori.

Així mateix, la productora valenciana, interessada per mantindre el seu segell d’identitat basat en el teatre de repertori, ha realitzat obres teatrals com El enfermo imaginario, La Zorra y las uvas, Violines y Trompetas... Actualment representen Comedia Negra del prestigiós autor britànic Peter Shaffer, versió de Juli Leal i direcció d’Alexander Herold. . Amb aquest mateix director es va estrenar al 2012 Educando a Rita (William Russell), en una versió de Paco Mir y el mateix Herold protagonitzada per Jorge Roelas y María Almudéver que ara està recorreguent Espanya en la seua gira nacional.

La lírica també forma una part important en Saga Produccions, per això, compta amb un departament especialitzat en obres de repertori com La rosa del Azafrán, La Corte del faraón, Antología de la Revoltosa y Verbena de la Paloma, Opera de bolsillo, Luisa Fernanda i La zarzuela y el cuplé a escena. Recientment es va estrenar Pasión por la Zarzuela y continúa en cartell Tatuaje, Homenaje a Doña Concha Piquer, un dels grans exits de la companyía y desperta sempre gran expectació al públic.

En cartell

José Sáiz

El Mago de Oz

José Sáiz

Peter Pan

Juli Leal

Tatuaje

TEA3

Bodas de Sangre

Nostres sales

València

Teatro Flumen

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!