Max 90

Store

Presentació

Activitats

  • Centre d'assessorament, documentació i informació per a totes les companyies, en l'oficina tècnica i seu de l'associació.
  • Activitats de promoció de l'associació i de les companyies que la componen, com l'assistència a fires i festivals, el lliurament dels tradicionals Premis AVETID i la recent edició de la revista TEA 3 " LA REVISTA DELS TEATRES VALENCIANS. Una publicació dels teatres valencians, nascuda arrel de l'acord de companyies i sales de distribució amb l'objectiu de revitalitzar el sector. Un edició física de 20.000 exemplars que es reparteixen a les principals sales de forma gratuïta i on es difon informació sobre la programació, així com les principals novetats del sector.
  • Activitats de comunicació mitjançant d'un gabinet de premsa, que s'encarrega de redactar els comunicats i cobrir la informació de les activitats de l'associació.
  • AVETID forma part de la Federación Estatal de Asociaciones de Empresas de Teatro y Danza (FAETEDA), estant representada en fòrums nacionals i internacionals, així com participant activament en les activitats de la federació a nivell nacional.
  • Representació com a veu del sector davant de les administracions públiques, en defensa dels interessos dels seus associats i de les arts escèniques en general.
  • Realització de jornades i congressos, amb la intenció de propiciar l'anàlisi i la reflexió, l'estudi de la situació actual i necessitats del sector d'arts escèniques, intentat buscar solucions i nous models de gestió que permeten a les empreses teatrals i al sector d'arts escèniques en general seguir avançant.
  • Elaboració d'estudis i cursos diversos.
Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!