Max 90

Store

Notícies

26 Maig 2016

Desvetlada la programació de la primera edició del Festival Tercera Setmana

El nuevo Festival presentado esta mañana es una iniciativa de l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià.

 Aquest matí s’ha presentat el debut d’una nova cita internacional amb les arts escèniques, el Festival Tercera Setmana, programat entre el 9 i el 19 de juny a València. Una festa del teatre que arreplegarà un total de 28 estrenes d’espectacles de diversa índole que ocuparan la ciutat en representacions repartides en el mapa urbà en més d’una trentena d’espais, tant recintes escènics i espais no convencionals com a espais a l’aire lliure de la ciutat. I la posada del qual de llarg ha sigut confirmada en la roda de premsa amb la presència de l’alcalde de València, Joan Ribó, el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la diputada de Teatres, Rosa Pérez.

Entre la programació es troben primers espases de l’escena contemporània espanyola, la qualitat de la qual ve contrastada amb el Premi Nacional de Teatre, cas dels gallecs Chévere; el Premi Nacional de Literatura Dramàtica, personificat en José Ramón Fernández; o amb un bon grapat de premis Max, servisquen com a exemple Alfedo Sanzol i Miguel del Arco.


En el plànol de les noves dramatúrgies nacionals, destaquen l’emergent companyia gallega Voadora, Pablo Remón al capdavant de La Abducción i l’actor i manipulador escènic Xavier Bobés. En l’apartat internacional ens visiten dues propostes transgressores. El perfomer grec Euripides Laskaridis i el col·lectiu italià d’investigació teatral Sotterraneo. I així fins a 28 propostes de teatre de carrer, cabaret, circ, teatre gestual, teatre infantil, performance, teatre d’objectes i dansa.

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!