Max 90

Store

Notícies

20 Novembre 2019

EL SECTOR VALENCIÀ D'ARTS ESCÈNIQUES EN EL LLIURAMENT DELS PREMIS AVETID

AVETID va destacar la importància de les Arts Escèniques com a component fonamental de la cultura i element indispensable en la nostra societat, premiant a La Finestra Nou Circ, Festival Cabanyal Íntim, Consol Castillo, Nel Diago, el Betlem de Tirisiti, Escena Erasmus, així com els 25 anys de trajectòria concedint l' AVETID d'Or a Albena Teatre i Teatre de la Caixeta.

Esment especial el Premi Estimat, atorgat a l'amic i company que recentment ens ha deixat, Gabriel Fariza, o Premi d'Honor a Mamen García en reconeixement a la seua extraordinària trajectòria professional .AVETID celebra els seus premis anuals a punt tancar l'any ple de reptes i objectius aconseguits, però també de camins encetats pels que continuar lluitant. Un recorregut que es preveu llarg, i pot ser en ocasions abrupte,  però on l’esforç i la il·lusió de tot un sector que està convençut de la seua tasca diària, és fonamental per tal d’aconseguir nous èxits en un futur. Queda molt pel que treballar i AVETID ofereix la seua mà a altres associacions professionals i a l’administració pública per poder caminar junts i enfortir les arts escèniques com peça indiscutible de la cultura a la nostra societat. Precisament, el d'ahir va ser un acte per honrar i agraïr a totes aquelles persones i entitats que lluiten i aposten de manera incansable per la cohesió i la dignitat de les arts escèniques.

L'acte, en el qual van donar lliurament de les ja tradicionals estatuetes dels Premis AVETID confeccionades per l'artista Jesús Martín "Chule", va ser dirigit per Julio Martí Zahonero , presentat per Rafa Alarcón i Aina Gimeno, i va comptar amb les actuacions en directe de Las Wot i JM Gestión Teatral.

 

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!