Max 90

Store

Notícies

12 Novembre 2020

Naix tea3.eu, el salt al digital de la revista valenciana de les arts escèniques, TEA3

  • L’associació AVETID llança el web, que posa a l’abast del públic tota l’activitat i programació de sales i companyies

  • El portal pretén servir també d’aparador d’una industria que travessa moments d’incertesa per la crisi sanitàriaTEA3, la revista d'actualitat i programació de les arts escèniques valencianes, fa el salt a l'espectre digital. La publicació que des de l'any 2012 edita l'Associació d'Empreses de Teatre i Circ de País Valencià (AVETID) estrena pàgina web i, amb això, un nou canal de comunicació amb el públic.

El web està ja operatiu en el domini tea3.eu. Un racó valencià en la xarxa global des del qual difondre i promoure tota l'activitat del teatre, la dansa i el circ que es genera a la nostra terra.

Tea3.eu completa l'oferta informativa que, en paper, s'ha vingut distribuint a totes les sales durant tots aquests anys. A la web tindran cabuda les noticies del sector, reportatges, entrevistes,... i altres seccions fixes com ara les d'Història de Teatre Valencià o Vocabulari de Teatre en Valencià.

D'altra banda, i més enllà dels objectius d'informar i posar a l'abast de al públic tota la programació i activitat de sales i companyies valencianes, TEA3 vol servir també d'aparador d'una indústria com la de les arts escèniques. Més encara en els actuals moments de crisi i incertesa, en els quals es fa més necessari visibilitzar l’esforç quotidià de milers de famílies dedicades a el món de la cultura i dels escenaris.

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!