Max 90

Store

Notícies

22 Desembre 2020

LES ARTS ESCÈNIQUES DE LA NOSTRA COMUNITAT POSEN A VALOR EL SECTOR AMB UNA CAMPANYA: ARTS INFINITES

Les arts escèniques de la nostra comunitat posen a valor al sector amb una campanya que busca el posicionament dels seus professionals mentre destaca el talent i extraordinari potencial cultural de la nostra comunitat. 

Un acte que s'ha realitzat en un entorn únic, el teatre Olympia que ha obert les seues portes, amb totes les mesures de seguretat, per a donar suport a la cultura. La SECRETARIA AUTONOMICA DE TURISME i AVETID, han donat a conéixer les primeres iniciatives d'una campanya de comunicació transversal que han posat en marxa conjuntament per a promoure la Comunitat Valenciana a través de les nostres arts escèniques.

Una campanya ambiciosa en el qual un dels principals objectius és incidir en la projecció territorial. La iniciativa estarà present a la Comunitat Valenciana en una primera fase, amb la intenció que puga arribar a diferents territoris de l'estat i fer de “la nostra cultura sense límits” una marca reconeixible.

L'estratègia de la campanya duta a terme per l'agència valenciana Delabla Comunicación posa de manifest una idea actual: “Sí, les coses han canviat i nosaltres amb elles”. Amb aquest punt d'inici, el sector escènic vol reivindicar que són un pilar fonamenten en la nostra societat.

Les empreses d'arts escèniques, s'enfronten a grans reptes que no els impediran seguir en contacte amb els espectadors. Per què limitar la seua necessitat de CULTURA INFINITA.

Sota aquest eix, arranca una campanya multidireccional i transversal en la qual tots els professionals de les ARTS ESCÈNIQUES tenen la seua representació.

Per a aquesta campanya d'imatge de marca, s'ha treballat amb l'ESLÒGAN “Una cultura sense límits. ARTS INFINITES”. Amb aquest claim central, es posa en relleu la dimensió de l'art i de la creativitat.

Una proposta per a la qual s'han generat diferents creacions gràfiques amb una estètica coordinada, en la qual es representarà a cadascuna de les Arts Escèniques (teatre, dansa i circ) presents en la nostra Comunitat Valenciana. Perquè ells han demostrat que SÓN INFINITS.

Una estètica cuidada que permetrà transmetre la professionalitat i la tenacitat que HUI MÉS QUE MAI, s'exigeix i que s'ha de demostrar. ART CONSCIENT. Arts Infinites.

Es destaca, en tota la campanya la importància de la col·laboració públic - privada. Una mostra que el treball en comú entre el col·lectiu professional d'Arts Escèniques amb les institucions és un camí per a dinamitzar aquest sector d'activitat econòmica i cultural.

És necessari que junts posem en valor a les persones que ens han fet somriure guanyant-se merescuts aplaudiments i el potencial de la nostra cultura.


Continuem treballant en 2021 juntes i junts,
per LA NOSTRA CULTURA SENSE LÍMITS i les seues ARTS INFINITES.

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!