Max 90

Store

Notícies

22 Desembre 2020

LES ARTS ESCÈNIQUES DE LA NOSTRA COMUNITAT POSEN A VALOR EL SECTOR AMB UNA CAMPANYA: ARTS INFINITES

Les arts escèniques de la nostra comunitat posen a valor al sector amb una campanya que busca el posicionament dels seus professionals mentre destaca el talent i extraordinari potencial cultural de la nostra comunitat.

24 Novembre 2020

EL PROPER DILLUNS AVETID CELEBRA EL SEU LLIURAMENT DE PREMIS ANUALS

Un estímul que contribueix a impulsar i reconéixer el gran talent dels nostres professionals, premiant tant actituds com grans trajectòries professionals.


València 24/11/2020

La defensa i estímul de les arts escèniques en el panorama actual, especialment en aquest moment on la pandèmia està causant estralls en el món de la cultura, és més necessari que mai per a mantindre un missatge optimista que contribuïsca a impulsar i reconéixer el gran potencial dels nostres professionals, premiant tant actituds com grans trajectòries professionals. Aquesta és la premissa que AVETID (Associació d'Empreses d'Arts Escèniques  del Pais Valencià) vol enfortir en el seu tradicional lliurament de premis anuals, que se celebrarà el proper dilluns 30 de novembre al Teatre Talía de València. Un acte que pretén posar en valor la labor que professionals i entitats exerceixen a favor de les arts escèniques; destacant i reconeixent l'esforç d'aquells que treballen per a mantindre l'escena valenciana amb dignitat, amb il·lusió i en definitiva, viva.

17 Novembre 2020

PRIMER PLÀNOL DE SALES I TEATRES DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA

AVETID, en col·laboració amb l'Ajuntament de València llança el primer planòl que assenyala les sales privades i públiques de la ciutat. És una manera de destacar en el mapa la quantitat d'oferta cultural que hi ha i facilitar als ciutadans o als qui ens visiten el gaudi de la cartellera valenciana. Un disseny de Virginia Lorente

12 Novembre 2020

Naix tea3.eu, el salt al digital de la revista valenciana de les arts escèniques, TEA3

  • L’associació AVETID llança el web, que posa a l’abast del públic tota l’activitat i programació de sales i companyies

  • El portal pretén servir també d’aparador d’una industria que travessa moments d’incertesa per la crisi sanitària

10 Novembre 2020

AVETID rep una nominativa de Turisme Comunitat Valenciana per a la realització d'una Campanya de foment de la comunitat a través de les arts escèniques

La Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià (AVETID) ha recibido de Turismo Comunidad Valenciana en 2020 una nominativa de 60.000 € para la realización de una campaña de promoción de fomento del turismo cultural de la comunidad a través de las artes escénicas.

 

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!