Max 90

Store

Notícies

14 Novembre 2017

EL SECTOR D'ARTS ESCÈNIQUES ES REUNEIX PER A CELEBRAR EL 25 ANIVERSARI D' AVETID

  • Avui Gandia, capital cultural de la comunitat, ha acollit els actes de la jornada de celebració del 25 aniversari d' AVETID.

 

  • L'associació ha volgut posar en valor el treball realitzat durant aquests 25 anys. Com la lluita contínua perquè les administracions públiques reconeguen la rellevància de la cultura i les arts escèniques, i la incessant tasca de dignificació de la professió.

 

  • L'acte ha finalitzat amb una gala de cloenda al Teatre Raval que ha reconegut la labor realitzada pels presidents que al llarg d'aquests anys han estat al capdavant d' AVETID i FAETEDA
05 Octubre 2017

AVETID CELEBRA LA SEUA ASSEMBLEA ANUAL AMB LA INCORPORACIÓ DE 4 NOUS SOCIS

  • AVETID dóna la benvinguda a 4 nous socis. L'Assemblea General aprova els comptes generals i l'entrada d' Eventime, Agora Gestió Cultural, Escenoart Cultura i La Fam.

  • L'assemblea ha donat llum verda a la signatura del conveni col·lectiu entre actors i empreses teatrals, amb la finalitat de poder regularitzar la situació laboral del sector i contribuir a la seua estabilitat.
27 Juny 2017

El Festival Tercera Setmana aconsegueix un 69% d’ocupació i un total de 21.000 espectadors en les tres ciutats

El Festival Internacional d’Arts Escèniques Tercera Setmana, celebrat del 8 al 18 de juny, a València, Alacant i Castelló, ha tancat la segona edició amb un balanç positiu. El percentatge total d’ocupació de les sales on s’ha celebrat el certamen ha sigut d’un 69 %. El nombre d'espectadors en les tres ciutats ha ascendit a un total de 21.000 persones, repartides entre 6.000 als teatres i 15.000 als espectacles duts a terme en espais urbans, una quantitat que indica l’interés manifestat per la ciutadania en les diverses propostes d’arts escèniques de carrer oferides en la programació del festival.

17 Febrer 2017

Tercera Setmana arranca la seua segona edició obrint el termini de convocatòria per a presentar propostes.

La segona edició que tindrà lloc entre el 8 i 18 de juny de 2017, obri dues convocatòries per a la presentació de propostes escèniques:

  • Convocatòria de propostes escèniques per a exhibició en la pròxima edició.
  • Convocatòria a creadors per a una proposta en espais no teatrals. 
19 Gener 2017

AVETID PRESENTA EL FESTIVAL TERCERA SETMANA EN FITUR

AVETID presenta en FITUR la segona edició del festival Internacional Tercera Setmana que se celebrarà del 8 al 18 de juny

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!