Max 90

Store

Notícies

02 Desembre 2016

AVETID LLIURA ELS SEUS PREMIS ESPERANT, DESITJANT I NECESSITANT UNA ACTUACIÓ IMMEDIATA EN LA POLÍTICA CULTURAL

Els premiats d'aquesta edició  van ser:  Payasospital, AISGE , Mostra de Pallasos i Pallasses de Xirivella, Artez, Grup de Teatre Assaig de la Universitat de València, Falla Na Jordana, Ananda Dansa, La Dependent, Francesc Sanguino, Manuel Cuadrado i Antonio Valero. Tots ells són la mostra del gran potencial de professionals i entitats que posseeix la nostra comunitat, que amb la seva actitud, esforç i perseverança posen en valor a les arts escèniques valencianes.

22 Novembre 2016

AVETID CELEBRA EL SEU LLIURAMENT DE PREMIS ANUAL

L'Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià (AVETID) celebrarà pròximament el seu anual lliurament de premis, amb els què vol reconèixer la labor que professionals i entitats exerceixen a favor de les arts escèniques. Un acte que pretén transmetre un missatge optimista i d'esperança, destacant, premiant i reconeixent l'esforç d'aquells que treballen per a mantenir l'escena valenciana amb dignitat, amb il·lusió i en definitiva, viva. 

 

22 Juny 2016

L'equip de Tercera Setmana fa balanç de la primera edició del Festival.

El Festival Tercera Setmana tanca la seua primera edició  Ambun 65% d'ocupació i un total de 7.000 espectadors. L'equip de la cita internacional ja comença els preparatius de la próxima edició. 

26 Maig 2016

Desvetlada la programació de la primera edició del Festival Tercera Setmana

El nuevo Festival presentado esta mañana es una iniciativa de l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià.

 

06 Abril 2016

Impuls a la associació amb la incorporació de nous socis i objectius.

AVETID dóna la benvinguda a 8 nous socis. L'Assemblea General aprova l'entrada de La Dependent, Arden Producciones, Ananda Dansa, Teatre Micalet, Off Teatre, Ornitorincs, Bambalina- Teatre Practicable i Teatre del Raval. El col·lectiu afronta el futur amb energies renovades però amb la seua constant lluita per la professionalització del sector i expectant a una major concreció en les polítiques culturals. Nous projectes, entre ells "TERCERA SETMANA, festival Arts Escèniques València" que donaran una major projecció i visibilitat de l'escena valenciana.

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!