Socis

CRIT

Av. Baró de Càrcer, 21, entresòl, despatx 5
46001 València (València)
Telf. 685 780 364

CRIT Companyia de Teatre es constitueix a València a finals de l´any 2008 de la mà d´actors i actrius llicenciats o doctors en diverses especialitats humanístiques. Els objectius de la companyia se centren en la divulgació del nostre patrimoni teatral i cultural a través del teatre, i en l´establiment d´un pont de comunicació amb les noves dramatúrgies europees contemporànies i les seues aproximacions al fet teatral.

CRIT ha estrenat nou espectacles teatrals des de la seua creació: Tirant lo Blanc, Espill, Miguel Hernández, después del odio, Quatre-cents!, Passos Lleugers, L´origen de les espècies 2.0, Why English?, Innerland (l´illa de dins) i El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia. Són espectacles que parteixen d´un interés pel patrimoni cultural i teatral valencià i europeu i l'aborden escènicament d´una manera moderna i original.

CRIT també ha creat recentment el programa Escena Jove, per tal d´acostar el teatre al públic jove i adult que es troba en període de formació. I, d´una altra banda, CRIT dirigeix el projecte teatral europeu Escena Erasmus, i la xarxa europea Erasmus Scene Network, a la Universitat de València. Aquesta xarxa està integrada per sis països europeus que preparen espectacles amb equips artístics multiculturals. Per aquest projecte, la companyia va rebre en 2011 el tercer Premi Carlemany de la Joventut que atorga el Parlament Europeu per fomentar la integració cultural europea.

En cartell

Anna Marí

Why English?

Anna Marí

Espill

Daniel Tormo, sobre textos de Miguel Hernández

Miguel Hernández, después del odio

Anna Marí i Daniel Tormo

Quatre-cents!

Pasqual Alapont

El nou Tirant

Dacia Maraini

Passos Lleugers

Daniel Tormo

Innerland

Josep Lluís Sirera i Rodolf Sirera

El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!