Max 90

Store

Socis

CRIT

Av. Baró de Càrcer, 21, entresòl, despatx 5
46001 València (València)
Telf. 685 780 364

CRIT Companyia de Teatre es constitueix a València el 2009 de la mà d´actors i actrius llicenciats o doctors en diverses especialitats humanístiques. Els objectius de la companyia se centren en la divulgació del nostre patrimoni teatral i cultural a través del teatre, i en l´establiment d´un pont de comunicació amb les noves dramatúrgies europees contemporànies i les seues aproximacions al fet teatral.

CRIT ha estrenat dotze espectacles teatrals des de la seua creació: Tirant lo Blanc, Espill, Miguel Hernández, después del odio, Quatre-cents!, Passos Lleugers, L'origen de les espècies 2.0, Why English?, Innerland, El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia, L'increïble assassinat d'Ausiàs March, La ciudad de escarcha i Proyecto Meitner. Són espectacles que parteixen d'un interés pel patrimoni cultural i teatral valencià i europeu i l'aborden escènicament d´una manera moderna i original.

CRIT també ha creat recentment el programa Escena Jove, per tal d´acostar el teatre al públic jove i adult que es troba en període de formació. I, d´una altra banda, CRIT dirigeix el projecte teatral europeu Escena Erasmus, i la xarxa europea Erasmus Scene Network, a la Universitat de València. Aquesta xarxa està integrada per sis països europeus que preparen espectacles amb equips artístics multiculturals. Per aquest projecte, la companyia va rebre en 2011 el tercer Premi Carlemany de la Joventut que atorga el Parlament Europeu per fomentar la integració cultural europea.

En cartell

Robert Marc Friedman

Proyecto Meitner

Carmen Martín Gaite

La ciudad de escarcha

Daniel Tormo i Anna Marí

L'increïble assassinat d'Ausiàs March

Anna Marí i Daniel Tormo

La llum del món

Anna Marí

Espill

Associació membre de
Amb el patrocini de

Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià

C/ Ambaixador Vich, 3 – 3º K
46002 València
Teléfono: 651 935 929
Email: info@avetid.com
¡Síguenos!